Sunday, July 18, 2010

Menarik pada ketika PPKP

  1. Ade sorang mamat nie masuk ceramah agak lambat. Bersama geng2nye. Berpakaian petak2 ala2 indie, seluar jeans jenis low waist, menampakkan boxer gelapnye. Rambut trojan. Ahaaa... sungguh tipikal kan??

    Sambung2, oleh sebab beliau lambat, lecturer tu pun tanye die soklan berkaitan isu-isu masa kini yang selalunye budak2 taktau- x ingat ape, tapi die berjaya jawab. dan aku pun- Okaaay die leh jawab menarek.
    Tetapi ape yang lebih menarik dan menakjubkan adalah, sepanjang ceramah tu penceramah tu tanya banyak soklan general knowledge, politik, sejarah Malaysia dan macam2 lagi yang selalunye pelajar tipikal takkan amek berat maka tak tahu jawapan pada soalan penceramah itu, dan beliau(si boxer gelap) telah berjaya menjawab semua soalan yang penceramah itu tanya. disitu- WHOAH OKAAY WOOOW!!! Biar betul, cam stylo gile mamat tu!!! Haha... style betol beliau.

  2. Dalam hak istimewa dan pertolongan-Hey, hanya sebab ko mampu, jangan nak biadap dengan menafikan hak orang yang memerlukan. Kalau ko tak perlukannye, then jangan la duk menggatal amek skali, bagi la kepada orang yang lebih berhak- dasar manusia yang x sedar diri...

No comments:

Post a Comment