Wednesday, November 10, 2010

Decoy.. Decoy..

Decoy decoy DECOY... Nana-naana-nanaaaaaaaa....

Haha..
mungkin aku prejudis, mungkin aku stereotype, maybe aku judgemental...

Tapi aku amat rase letih tengok kawan aku (A) mempergunakan kawan aku~yang lain(B) untuk kuar dengan buah hati die... okay so die nak ngelak dari berlaku maksiat~cos insan itu agak Islamik disitu... uhhhh.. if so dont go out in the first place la kan??

Maybe jugak die jujur and ikhlas dalam mngajak kawan aku tu keluar.. taapiii... kalo kuar saje2 tade pun die nak ingat si B, happy je kuar ngan org laen.... soalan disini adakah si A hanya mngajak si B kuar sbab si B knal ngan buah hati die??? Kot ye pun jangan make it so obvious to make a person to become a decoy....

Sometimes bila kita nak buat perkara baik pun tapi mostly its beneficial to us, you've gotta think about other people's feeling too... Nobody wants to be purely used. I mean kalau you guys are bestie and dah biasa to giving in and giving out for each other sake its ok, because it provides happiness for both side; win-win situation. But not when you dont really get along well and you're only nice at certain time and that certain time is when you're askin a favour...

NoteToLolipop: does the song you give reflects you now???

No comments:

Post a Comment